Energie aanbiedingen 2020

zelf energie vergelijken icon 100% Laagste Prijsgarantie.

Bekijk hoeveel je kunt besparen

Personen in huishouden
huishouden minder
huishouden meer

i Ik weet mijn jaarverbruik

Stroom (normaal)
Gas
kWh
m3
Stroom (dal)
kWh

Ik heb een dubbele/slimme meter

i Ik heb (binnenkort) zonnepanelen

Energie aanbiedingen: verbruik schatten Help mijn verbruik te schatten

Postcode
Huisnummer + toevoeging
Je huidige leverancier
Anno 2020 zijn er diverse energie aanbiedingen en energie aanbieders. Sinds het vrijgeven van de volledige energiemarkt concurreren alle energieleveranciers met elkaar om jou binnen te hengelen. Zo ook met een aantrekkelijke energie aanbieding. Wanneer je gaat overstappen en aanbieders gaat vergelijken, houd je hier dan ook vaak een mooi cadeau aan over. Als consument ben je dan ook een dief van jouw eigen portemonnee als je hier niet van profiteert. Door de voor jou ideale energie aanbieding te kiezen, bespaar je honderden euro’s. Zo kun je kiezen voor energie overstappen met kado, cashback, een cadeaubon of een voordelig energietarief. Bekijk hieronder al onze energie aanbiedingen van talloze aanbieders!

Welke energie aanbieding werkt voor mij het beste?

Het is op voorhand lastig te bepalen welke energie aanbieding het beste bij jou past. Zo zijn er verschillende opties, die vaak zijn gericht op persoonlijke voorkeur. Wel staat in ieder geval vast dat jij gaat besparen op de kosten van stroom en gas. We hebben er hierboven al even kort over uitgeweid, maar er zijn verschillende opties wanneer het aankomt op het selecteren van de voor jou juiste energie aanbieding. De meestgekozen optie in onze energie vergelijker is het overstappen van energie aanbieder met een welkomstcadeau. Toch zijn er nog veel meer aanbiedingen en acties. Enkele hiervan zijn cashback acties, cadeaubonnen, koptelefoons, playstations en meer. Bekijk hieronder het actuele aanbod!

Energie met kado

De bestgekozen optie binnen onze energie aanbiedingen is energie overstappen met kado. Wanneer je gaat overstappen, kun je jezelf trakteren op een mooi kado voor jou of jouw kinderen. Vaak zijn dit bepaalde luxeproducten die je jezelf anders niet gunt. Op dit moment hebben we een mooi assortiment energie aanbiedingen met kado. Denk hierbij onder andere aan een gratis tablet, cadeaubon of playstation, maar ook de meer bijzondere cadeaus voor de specifieke liefhebber, zoals een voetbalshirt of een fanshop cadeaubon. Via de energie vergelijker kun je het actuele aanbod energie aanbiedingen met cadeau voor jouw situatie in kaart brengen.

Energie aanbiedingen met onze energie vergelijker

Via de energie vergelijker kun je het actuele aanbod energie aanbiedingen en acties in kaart brengen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw jaarverbruik, postcode, huisnummer en huidige energieleverancier in te vullen, waarna er een actueel aanbod verschijnt, voor met de beste aanbiedingen voor jou, inclusief besparing op jaarbasis. Vul dan ook die vergelijker op deze pagina in en kom er in een oogwenk achter welke energie aanbieding (met of zonder cadeau bij overstappen) het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk energie aanbiedingen

Veelal wordt het lastig geacht om alle energie aanbiedingen te vergelijken, mede door het feit dat Nederland zoveel verschillende aanbieders en acties heeft. Al deze energiemaatschappijen en leveranciers hanteren ieder weer andere voorwaarden, andere acties, andere cadeaus, prijzen en aanbiedingen. Hierdoor is het lastig om te kijken welke aanbieding het beste bij jouw situatie past. Toch is dit niet meer zo lastig als voorheen, want met onze online tool zoek je op een slimme en makkelijke manier. Hierdoor hoef je alleen maar jouw verbruik en situatie in te vullen, wanneer je direct alle aanbiedingen en acties te zien krijgt! Dit betekent ook alle cadeaus!

Direct overstappen energie aanbiedingen met cadeau

Wil je direct overstappen en gebruikmaken van de meest voordelige energie aanbiedingen met cadeau? Met de vergelijker van Zelf Energie Vergelijken is het mogelijk! Vul hieronder direct jouw gegevens in en krijg een volledig overzicht van alle actuele energie aanbiedingen!

Waarom Zelfenergievergelijken.nl

Laagste prijs

Ergens anders goedkoper? Betalen wij jou het verschil terug.

Alles in 1

Alle aanbiedingen en energieleveranciers onder één dak.

Gemak

Een overzichtelijke website met alléén energieaanbiedingen!

Verstandig

Met alle touwtjes in handen maak jij een verstandige keus.

Wie gingen je voor?

diverse energie aanbieders

“Heel overzichtelijk en bovenal makkelijk in gebruik.”

– A. de Bruyn, Enschede

Bekijk besparing
vergelijk energie aanbieders!

“Ik ben een echte betweter dus jullie website sprak mij erg aan en het beviel ook goed.”

– S. Houtenbos, Almere

Bekijk besparing

Heb je nog vragen over overstappen?

We hebben hier alvast wat antwoorden op een rijtje gezet.
Is je interesse gewekt over overstappen van energie aanbieder? Energie vergelijken kost niets en is vrijblijvend. Of je ook direct kunt overstappen van energie aanbieder hangt af van je huidige energiecontract. Ben je al jaren bij dezelfde energie aanbieder en heb je nooit je contract verlengd? Dan heb je waarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. In dat geval kun je elk moment van energie overstappen. Heb je een energiecontract lopen voor bepaalde tijd (met einddatum)? Lees dan eerst even verder voordat je de vergelijker ingaat.
Wil je opnieuw van energie aanbieder, maar heb je nog een energiecontract lopen voor bepaalde tijd(langer dan 3 maanden resterend)? Voorkom dan dat je te vroeg overstapt en contractbreuk pleegt. Dan kun je een boete krijgen bij overstappen van energie aanbieder. Of je loopt de welkomstpremie van het energiecontract mis.
Als je energiecontract afloopt en je onderneemt geen actie, gaat het contract over in een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor energie. Overstappen is dan weer per direct mogelijk.
Wil je dat je huidige energiecontract mooi aansluit op een nieuwe energie aanbieding? In de energievergelijker zie je vanaf wanneer je naar een bepaalde leverancier kunt overstappen. In de productinformatie lees je bijvoorbeeld dat je pas binnen 2 maanden voor de einddatum naar de betreffende aanbieder kunt overstappen. Houd je je hieraan, dan gaat het nieuwe energiecontract pas in als je huidige contract afloopt. De nieuwe leverancier respecteert dan je huidige energiecontract. Zo wordt de boete bij overstappen van energieleverancier voorkomen.

Bellen

Misschien wil je telefonisch iemand te woord staan. 020 531 76 74

Contactformulier

Energie aanbiedingen

Hoe kan ik je helpen?

Doorbreek de jaren van te veel betalen!

Een overstap kan je tot ruim 300 euro besparing per jaar opleveren. Bron: ACM, november 2016.

Ik maak de stap

Echt onafhankelijk

Vergelijk alle energieleveranciers

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij regelen alles

Nergens goedkoper

100% laagste prijsgarantie