Energie met kado

zelf energie vergelijken icon 100% Laagste Prijsgarantie.

Bekijk hoeveel je kunt besparen

Personen in huishouden
huishouden minder
huishouden meer

i Ik weet mijn jaarverbruik

Stroom (normaal)
Gas
kWh
m3
Stroom (dal)
kWh

Ik heb een dubbele/slimme meter

i Ik heb (binnenkort) zonnepanelen

energieverbruik schatten Help mijn verbruik te schatten

Postcode
Huisnummer + toevoeging
Je huidige leverancier
Overstappen op nieuwe energie met kado? Zelf Energie Vergelijken heeft een actueel overzicht gemaakt van alle energie aanbiedingen van de energieleveranciers, inclusief kado’s! Om nieuwe energie klanten te kunnen werven, pakken veel energieleveranciers uit met energie aanbiedingen en bijpassende cadeau’s. Zodra je overstapt naar deze energiemaatschappijen, ontvang je van hen dan ook een mooi welkomstcadeau. Hiervoor zijn uiteenlopende energie acties beschikbaar, met uiteenlopende cadeaus. Denk hierbij onder andere aan iPads, tablets, speakers of zelfs Playstations. Zo kun je altijd overstappen van energie, mét een mooi kado!

Overige energie cadeaus

Behalve bovengenoemde energie aanbiedingen met kado, zijn er ook nog energiemaatschappijen die een welkomstkorting bieden. Deze korting wordt omgezet in een cashback die aan het einde van het contract wordt verrekend door middel van een waardebon (kadobon) bij een willekeurige webwinkel. Dit energie kado bepaal je dus geheel zelf!

Overstappen energie met kado, of toch een korting?

Wanneer je kiest voor overstappen naar een nieuwe energieleverancier, heb je sowieso voordeel. Je ben daarbij geheel vrij in de keuze tussen diverse opties. Zo kun je voor energie met een mooi welkomstcadeau kiezen, maar kun je ook profiteren van diverse energietarieven. Wanneer je niet kiest voor energie aanbiedingen met cadeau, en niet overstapt, wordt jouw contract automatisch na afloop omgezet in een contract met variabele tarieven. Weliswaar kun je overstappen wanneer je wilt, maar je betaalt wel meer dan anders! Het is daarom per definitie aan te raden om over te stappen, omdat je zodoende altijd van nieuwe energie aanbiedingen en kado’s profiteert. Maar waar moet je nou voor kiezen? Energie met kado of een verlaagd energietarief? Gelukkig hoef je niet altijd te kiezen. Zo zijn er namelijk regelmatig energie aanbiedingen met lage tarieven én een welkomstcadeau! Echter zal de korting wel minder hoog zijn dan wanneer je geen energie kado erbij wenst te ontvangen. Bekijk daarom altijd onze Energie Vergelijker, zodat je altijd weet wat voor jou de beste optie is!

Hoe voordelig is overstappen naar een energieleverancier met kado?

Is het eigenlijk wel zo voordelig om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier met kado? Je kunt wel kiezen uit een energie aanbieding met cadeau, maar is dit daadwerkelijk te beste optie? Het ligt er maar net aan hoe je erin staat. Wat vaststaat, is dat je het minst voordelig uit bent wanneer je altijd bij dezelfde energieleverancier blijft zitten. Daarbij is het kiezen tussen kado en korting vaak een persoonlijke keuze; je bent ongeveer even duur uit! Het maakt dus niet uit of je kiest voor energie met kado, of een andere optie, als je de actuele energie aanbiedingen maar in de gaten houdt!

Waarom Zelfenergievergelijken.nl

Laagste prijs

Ergens anders goedkoper? Betalen wij jou het verschil terug.

Alles in 1

Alle aanbiedingen en energieleveranciers onder één dak.

Gemak

Een overzichtelijke website met alléén energieaanbiedingen!

Verstandig

Met alle touwtjes in handen maak jij een verstandige keus.

Wie gingen je voor?

“Heel overzichtelijk en bovenal makkelijk in gebruik.”

– A. de Bruyn, Enschede

Bekijk besparing

“Ik ben een echte betweter dus jullie website sprak mij erg aan en het beviel ook goed.”

– S. Houtenbos, Almere

Bekijk besparing

Heb je nog vragen over overstappen?

We hebben hier alvast wat antwoorden op een rijtje gezet.
Is je interesse gewekt over overstappen van energieleverancier? Energie vergelijken kost niets en is vrijblijvend. Of je ook direct kunt overstappen van energiemaatschappij hangt af van je huidige energiecontract. Ben je al jaren bij dezelfde energieleverancier en heb je nooit je contract verlengd? Dan heb je waarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. In dat geval kun je elk moment van energie overstappen. Heb je een energiecontract lopen voor bepaalde tijd (met einddatum)? Lees dan eerst even verder voordat je de vergelijker ingaat.
Wil je opnieuw van energieleverancier overstappen, maar heb je nog een energiecontract lopen voor bepaalde tijd(langer dan 3 maanden resterend)? Voorkom dan dat je te vroeg overstapt en contractbreuk pleegt. Dan kun je een boete krijgen bij overstappen van energieleverancier. Of je loopt de welkomstpremie van het energiecontract mis.
Als je energiecontract afloopt en je onderneemt geen actie, gaat het contract over in een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor energie. Overstappen is dan weer per direct mogelijk.
Wil je dat je huidige energiecontract mooi aansluit op een nieuwe energie-aanbieding? In de energievergelijker zie je vanaf wanneer je naar een bepaalde leverancier kunt overstappen. In de productinformatie lees je bijvoorbeeld dat je pas binnen 2 maanden voor de einddatum naar de betreffende leverancier kunt overstappen. Houd je je hieraan, dan gaat het nieuwe energiecontract pas in als je huidige contract afloopt. De nieuwe leverancier respecteert dan je huidige energiecontract. Zo wordt de boete bij overstappen van energieleverancier voorkomen.

Bellen

Misschien wil je telefonisch iemand te woord staan. 020 531 76 74

Contactformulier

Hoe kan ik je helpen?

Doorbreek de jaren van te veel betalen!

Een overstap kan je tot ruim 300 euro besparing per jaar opleveren. Bron: ACM, november 2016.

Ik maak de stap

Echt onafhankelijk

Vergelijk alle energieleveranciers

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij regelen alles

Nergens goedkoper

100% laagste prijsgarantie