Prepaid energie

Koopt u prepaid energie, dan koopt u voor een bepaald bedrag aan gas en elektriciteit in voor uw woning of bedrijfspand. Als u tegoed van de aangekochte prepaid energie bijna op is, krijgt u een seintje van de leverancier. Na het ontvangen van dit seintje kunt u het tegoed weer opwaarderen, zodat u nooit zonder gas en elektriciteit komt te zitten.

Op dit moment is EnergieFlex de enige Nederlandse energieleverancier waarbij u prepaid energie af kunt nemen. Om gebruik te maken van prepaid energie van EnergieFlex, heeft u altijd een slimme meter nodig. Deze slimme meter wordt door de energieleverancier gebruikt om uw verbruik te meten en u eventueel een seintje te geven als u bijna door uw prepaid energie heen bent.

Het voordeel van prepaid energie

Het afnemen van prepaid energie in een woning of bedrijfspand is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dit is niet voor niets. Neemt u prepaid energie af, dan heeft u namelijk meer grip op uw energiekosten. Dit komt niet alleen omdat u zelf kunt kiezen wat u wilt afnemen, maar ook omdat u door het afnemen van prepaid energie zuiniger omgaat met de elektriciteit en het gas.

Mischien vindt je dit ook interessant: