Energiedirect zonnepanelen

zelf energie vergelijken icon 100% Laagste Prijsgarantie.

Bekijk hoeveel je kunt besparen

Personen in huishouden
huishouden minder
huishouden meer

i Ik weet mijn jaarverbruik

Stroom (normaal)
Gas
kWh
m3
Stroom (dal)
kWh

Ik heb een dubbele/slimme meter

i Ik heb (binnenkort) zonnepanelen

energieverbruik schatten Help mijn verbruik te schatten

Postcode
Huisnummer + toevoeging
Je huidige leverancier

Overstappen op energiedirect zonnepanelen? Steeds meer mensen willen gebruikmaken van duurzame energie en overstappen op zonnepanelen. Energie Direct zonnepanelen zijn hierbij een mooie optie! Meer weten over de mogelijkheden bij Energiedirect? Je leest het hieronder!

Over Energiedirect Zonnepanelen: Twee verschillende opties

Naar eigen zeggen biedt Energiedirect twee verschillende opties op het gebied van zonnepanelen: ZonGoed en ZonBeter. De afmetingen zijn hetzelfde en beide opties zijn van vergelijkbare kwaliteit. De energiemaatschappij biedt daarbij een Dakcheck, waarbij er gekeken wordt welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. Je kunt dus nooit verkeerd kiezen.

Wat is de terugverdientijd en opbrengst van Energiedirect Zonnepanelen?

Behalve dat je begaan bent met de natuur, wil je natuurlijk Energiedirect zonnepanelen kopen om uiteindelijk te kunnen besparen. Door middel van de Dakcheck kun je dan ook een goed beeld krijgen van de kosten voor jouw dak. In ieder geval al één voordeel: de btw over aanschaf en installatie kun je terugvragen bij de belastingdienst!

Wanneer je weet hoeveel de kosten van jouw Energiedirect Zonnepanelen zijn, kun je jouw opbrengst gaan berekenen. Deze is afhankelijk van een aantal factoren: De hellingshoek van het dak, de ligging van het dak, de regio waar je woont en de hoeveelheid schaduw op jouw dak. Wanneer je de opbrengst/besparing vergelijkt met de prijs van aanschaf, kom je uit op de uiteindelijke terugverdientijd.

Direct Energiedirect zonnepanelen aanschaffen

Wil je ook direct overstappen op de Energiedirect zonnepanelen? Bekijk eerst of dit daadwerkelijk de voor jou beste optie is. Vul dan ook direct onze Energievergelijker in!

Waarom Zelfenergievergelijken.nl

Laagste prijs

Ergens anders goedkoper? Betalen wij jou het verschil terug.

Alles in 1

Alle aanbiedingen en energieleveranciers onder één dak.

Gemak

Een overzichtelijke website met alléén energieaanbiedingen!

Verstandig

Met alle touwtjes in handen maak jij een verstandige keus.

Wie gingen je voor?

“Heel overzichtelijk en bovenal makkelijk in gebruik.”

– A. de Bruyn, Enschede

Bekijk besparing

“Ik ben een echte betweter dus jullie website sprak mij erg aan en het beviel ook goed.”

– S. Houtenbos, Almere

Bekijk besparing

Heb je nog vragen over overstappen?

We hebben hier alvast wat antwoorden op een rijtje gezet.

Is je interesse gewekt over overstappen van energieleverancier? Energie vergelijken kost niets en is vrijblijvend. Of je ook direct kunt overstappen van energiemaatschappij hangt af van je huidige energiecontract. Ben je al jaren bij dezelfde energieleverancier en heb je nooit je contract verlengd? Dan heb je waarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. In dat geval kun je elk moment van energie overstappen. Heb je een energiecontract lopen voor bepaalde tijd (met einddatum)? Lees dan eerst even verder voordat je de vergelijker ingaat.
Wil je opnieuw van energieleverancier overstappen, maar heb je nog een energiecontract lopen voor bepaalde tijd(langer dan 3 maanden resterend)? Voorkom dan dat je te vroeg overstapt en contractbreuk pleegt. Dan kun je een boete krijgen bij overstappen van energieleverancier. Of je loopt de welkomstpremie van het energiecontract mis.
Als je energiecontract afloopt en je onderneemt geen actie, gaat het contract over in een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor energie. Overstappen is dan weer per direct mogelijk.
Wil je dat je huidige energiecontract mooi aansluit op een nieuwe energie-aanbieding? In de energievergelijker zie je vanaf wanneer je naar een bepaalde leverancier kunt overstappen. In de productinformatie lees je bijvoorbeeld dat je pas binnen 2 maanden voor de einddatum naar de betreffende leverancier kunt overstappen. Houd je je hieraan, dan gaat het nieuwe energiecontract pas in als je huidige contract afloopt. De nieuwe leverancier respecteert dan je huidige energiecontract. Zo wordt de boete bij overstappen van energieleverancier voorkomen.

Bellen

Misschien wil je telefonisch iemand te woord staan.

020 531 76 74

Contactformulier

Hoe kan ik je helpen?


Doorbreek de jaren
van te veel betalen!

Een overstap kan je tot ruim 300 euro besparing per jaar opleveren. Bron: ACM, november 2016.

Ik maak de stap

Echt onafhankelijk

Vergelijk alle energieleveranciers

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij regelen alles

Nergens goedkoper

100% laagste prijsgarantie