Energievergelijker

Wil jij ook minder betalen? Vul dan snel onze energievergelijker in!

Zelfenergievergelijken.nl

  • Je krijgt gegarandeerd de laagste prijs
  • Je vergelijkt het aanbod van alle aanbieders
  • Je stapt gratis en zonder gedoe over

Hulp nodig met vergelijken?

020 531 76 74

Zojuist overgestapt

Werk nu met de beste energievergelijker van 2020! Met Zelfenergievergelijken.nl bent u binnen enkele ogenblikken overgestapt naar een goedkoper energiecontract. Onze onafhankelijke energievergelijker biedt alle energieleveranciers in Nederland de mogelijkheid om hun energietarieven en contracten af te laten zetten tegen die van de concurrenten. Dit zorgt ervoor dat energieleveranciers hun tarieven verlagen om als goedkoopste uit de bus te komen. Hierdoor profiteer jij als consument van hoogst mogelijke welkomstkortingen en voordeligste energietarieven.

Zo werkt de energievergelijker

Het overstappen met behulp van onze energievergelijker is binnen enkele minuten gepiept en gaat velen malen eenvoudiger dan je denkt. Bovendien kan het overstappen niet mis gaan; je hoeft niet bang om zonder stroom en gas te komen zitten. Het werkt als volgt:
  1. Vul je energieverbruik in aan de hand van jouw jaarrekening. Jaarrekening niet bij de hand? Selecteer dan de gezinsgrootte om jouw verbruik te schatten.
  2. Voer je postcode en huisnummer in en start de energievergelijker.
  3. In het resultaatoverzicht van de energievergelijker staat het goedkoopste resultaat altijd bovenaan. Je kunt de energiecontracten eventueel filteren op bijvoorbeeld looptijd of groene energie.
  4. Wanneer je een contract/leverancier hebt uitgezocht, vul je het korte aanvraagformulier in. Na ontvangst van de bevestiging gaan de wettelijke 14 dagen bedenktermijn in.
  5. Je ontvangt een welkomstbrief van je nieuwe leverancier en geeft de meterstanden door. Je profiteert nu van voordelige energietarieven!
Mocht je tijdens de aanvraag toch nog met vragen zitten, bel dan gerust met onze klantenservice!

Filteren met onze energie vergelijker

Om tot optimaal resultaat te komen, biedt onze energie vergelijker ook diverse filteropties. Wanneer je bepaalde voorkeuren hebt, voor bijvoorbeeld leveranciers of de contractsoorten, kun je hier ‘gewoon’ op filteren. Een aantal van de filters in onze energievergelijker anno 2020 bestaan uit de looptijd, een vast of variabel tarief, groene stroom en stroom uit Nederland of hierbuiten. De energievergelijker laat vervolgens alleen de energiecontracten zien die aan al jouw wensen voldoet. Geen zorgen: wanneer je geen voorkeuren opgeeft, staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan!

Resultaatpagina energievergelijking

Het is goed om alvast te weten wat je kun verwachten van onze energievergelijker. Wanneer je een energievergelijking hebt uitgevoerd, krijg je een compleet aanbod van alle energiecontracten die via ons voor jou beschikbaar zijn. Zoals we al eerder vertelden staat ons aanbod gesorteerd op energieprijs; de goedkoopste energieleverancier of het goedkoopste energiecontract staat altijd bovenaan! Er zijn bovendien geen verborgen kosten; de prijzen in de vergelijker zijn inclusief btw, overheidsheffingen én netbeheerkosten! Dit is nog niet eens alles, want veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting voor nieuwe klanten. Dit wordt direct op jouw eerste jaarrekening verrekend. In de energievergelijker zie je niet alleen wat je per jaar zal betalen bij een nieuw contract, maar ook wat je zult besparen ten opzichte van jouw oude contract. Kortom: de energievergelijker van zelfenergievergelijken.nl is dé vergelijker die jij voor jouw energiecontract in 2020 nodig hebt!