Energievergelijker

Wil jij ook minder betalen? Vul dan snel onze energievergelijker in!

Zelfenergievergelijken.nl

  • Je krijgt gegarandeerd de laagste prijs
  • Je vergelijkt het aanbod van alle aanbieders
  • Je stapt gratis en zonder gedoe over

Hulp nodig met vergelijken?

020 531 76 74

Zojuist overgestapt

Werk nu met de beste energievergelijker van 2019! Met Zelfenergievergelijken.nl bent u binnen enkele ogenblikken overgestapt naar een goedkoper energiecontract. Onze onafhankelijke energievergelijker biedt alle energieleveranciers in Nederland de mogelijkheid om hun energietarieven en contracten af te laten zetten tegen die van de concurrenten. Dit zorgt ervoor dat energieleveranciers hun tarieven verlagen om als goedkoopste uit de bus te komen. Hierdoor profiteer jij als consument van hoogst mogelijke welkomstkortingen en voordeligste energietarieven.

Zo werkt de vergelijker

Het overstappen met behulp van onze energievergelijker is binnen enkele minuten gepiept en gaat velen malen eenvoudiger dan je denkt. Bovendien kan het overstappen niet mis gaan, je hoeft niet bang om zonder stroom en gas te komen zitten. Het werkt als volgt;
  1. Vul je energieverbruik in aan de hand van je jaarrekening. Jaarrekening niet bijdehand? Selecteer dan de gezinsgrootte om je verbruik te schatten.
  2. Voer je postcode en huisnummer in en start de vergelijker
  3. In het resultaatoverzicht van de energievergelijker staat het goedkoopste resultaat altijd bovenaan. Je kunt de energiecontracten eventueel filteren op bijvoorbeeld looptijd of groene energie
  4. Wanneer je een contract/leverancier hebt uitgezocht vul je het korte aanvraagformulier in. Na ontvangst van de bevestiging gaan de wettelijke 14 dagen bedenktermijn in.
  5. Je ontvangt een welkomstbrief van je nieuwe leverancier, geef hen de meterstanden door. Je profiteert nu van voordelige energietarieven!
Mocht je tijdens de aanvraag toch nog met vragen zitten, bel dan gerust met onze klantenservice!