Over ons

Over Zelfenergievergelijken.nl

Op Zelfenergievergelijken.nl maken wij het consumenten makkelijker om energiekosten te verlagen, maar ook zorgen wij voor meer duidelijkheid over hoe de kosten van de energierekening worden opgewbouwd. Meer over onze dienstverlening en de achterliggende doelen van onze services, leest u in onderstaande tekst.

Onze online energievergelijker tool

Om duidelijkheid te creëren over uw energierekening, uw energieverbruik en de energieleveranciers, gebruikt Zelfenergievergelijken.nl een gebruiksvriendelijke energievegelijker tool ontwikkeld door onze partner Pricewise. Met deze energievergelijker tool kunt u niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke eventuele kortingsacties er op dit moment geldig zijn, maar kunt u tevens ontdekken welke energieleverancier de beste tarieven voor uw situatie hanteert. En omdat u op deze website tevens direct kan overstappen naar deze energieleverancier, helpt Zelfenergievergelijken.nl u direct met geld besparen op uw energierekening. Te veel geld betalen voor uw energieverbruik is namelijk helemaal niet nodig, als u maar slim omgaat met de hulpmiddelen en informatie op deze website.

Onze kennisbank met energiebegrippen

Naast een online energievergelijker tool, vindt u op deze website tevens een grote kenissbank met energie gerelateerde begrippen. De kennisbank met energie gerelateerde begrippen kunt u gebruiken om meer inzicht te krijgen in de energiebranche, zodat u deze informatie op een slimme manier in uw eigen voordeel kan gebruiken. En omdat u alle begrippen in onze kennisbank kan vinden, blijft u nooit met vragen of onduidelijkheden zitten als u de kennisbank heeft geraadpleegd.

Samen aan de slag voor meer transparantie

De energiebranche in Nederland is lang een sector geweest waar consumenten slechts weinig inbreng in hadden en waar maar weinig informatie over te vinden was. Zelfenergievergelijken.nl wil samen met u meer transparantie creëren, zodat u zich op een bewuste manier door de Nederlandse energiebranche kan bewegen. Geen onduidelijkheden, onaangename verrassingen en te hoge energierekeningen meer, maar bewuste consumenten die verantwoorde keuzes kunnen maken met positieve gevolgen voor het gehele gezin.

Partner worden van Zelfenergievergelijken.nl? Dat kan. Uw klanten en bezoekers zijn dan verzekerd van het best mogelijke advies en een uitstekende overstapservice. Het belang van de klant staat bij ons centraal. Voor meer partners kijk hier.


Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze energievergelijker tool, over onze kennisbank met energiebegrippen of over een ander onderwerp dat met onze dienstverlening en de Nederlandse energiebranche te maken heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met de telefonische helpdesk van Zelfenergievergelijken.nl via het telefoonnummer 020 5317674. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en zijn u graag van dienst.