Welkomstpremie energie vergelijken

Onafhankelijk Vergelijken

Personen in huishouden

i Ik weet mijn jaarverbruik

Stroom (normaal)
Gas
kWh
m3
Stroom (dal)
kWh

Ik heb een dubbele/slimme meter

i Ik heb (binnenkort) zonnepanelen

Help mijn verbruik te schatten

Postcode
Huisnummer + toevoeging
Je huidige leverancier

Hoogste welkomstpremie energie

Een welkomstpremie wordt aan nieuwe klanten aangeboden door energiebedrijven. Door het gebruiken van energievergelijkers kun je hogeren welkomstpremies energie ontvangen dan rechtstreeks via de energieleveranciers zelf.

Hoe dit kan? Energieleveranciers bieden tegen elkaar op om hoger te komen staan in de zoekresultaten van de vergelijkers. Hier kun jij als nieuwe klant direct van profiteren. Wil je weten hoe hoog jou welkomstpremie energie is? Vergelijk welkomstpremies met onze handige energievergelijker en pak het meeste voordeel!

Welkomstpremie, welkomstkorting, welkomstvergoeding of welkomstbonus

Welkomstpremies worden ook wel welkomstkorting, welkomstvergoeding of welkomstbonus genoemd. De meeste energieleveranciers die meedoen in onze energievergelijker maken het nog aantrekkelijker om te switchen door een hoge welkomstpremie aan te bieden. Het is een korting die je als nieuwe klant krijgt als je overstapt.

Wanneer ontvang ik mijn welkomstpremie energie?

Het verschilt per energieaanbieder wanneer de welkomstpremie energie wordt uitgekeerd. De meeste aanbieders brengen de korting direct in het eerste jaar in mindering, terwijl andere aanbieders de welkomstkorting energie pas in mindering brengen op de tweede afrekening. Vraag daarom even bij de aanbieder naar keuze na wanneer je jouw welkomstpremie energie kunt verwachten. Dit is ook terug te vinden in de algemene voorwaarden van jouw gekozen energiedeal.

Doorbreek de jaren
van te veel betalen!

Een overstap kan je tot ruim 300 euro besparing per jaar opleveren. Bron: ACM, november 2016.

Ik maak de stap

Echt onafhankelijk

Vergelijk alle energieleveranciers

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij regelen alles

Nergens goedkoper

100% laagste prijsgarantie