Zakelijke Energie Vergelijken

zelf energie vergelijken icon 100% Laagste Prijsgarantie.

Bekijk hoeveel je kunt besparen

Personen in huishouden
huishouden minder
huishouden meer

i Ik weet mijn jaarverbruik

Stroom (normaal)
Gas
kWh
m3
Stroom (dal)
kWh

Ik heb een dubbele/slimme meter

i Ik heb (binnenkort) zonnepanelen

zakelijk energieverbruik Help mijn verbruik te schatten

Postcode
Huisnummer + toevoeging
Je huidige leverancier
Wil je zakelijk energie vergelijken? De zakelijke energievergelijker van Zelf Energie Vergelijken maakt het mogelijk! Als je een eigen bedrijf hebt, ben je al een groot gedeelte van jouw omzet kwijt aan bepaalde vaste lasten. Hoe hoger deze vaste lasten zijn, des te minder je overhoudt. Tot zo ver logisch. Als je zakelijke energie vergelijkt, kun je echter een flinke slok op een borrel besparen! Lees direct verder over de voordelen en werking van zakelijke energie vergelijken!

Energievergelijker zakelijk voor MKB

Zelf Energie Vergelijken biedt een 100% onafhankelijke energievergelijker, waarbij je talloze zakelijke energiecontracten voor het MKB en de zakelijke markt kunt vergelijken. MKB energie is een vak apart, waar ook weer aparte kosten bij komen kijken. Toch zul je profiteren van goedkope zakelijke tarieven, waarbij je jouw contract eenvoudig online af kunt sluiten en er geen dure vertegenwoordiger op pad gestuurd hoeft te worden. Het is zaak dat de zakelijke energievergelijker tot een zo accuraat mogelijke vergelijking kan komen. Hiervoor is het zaak dat je de jaarafrekening van jouw organisatie bij de hand hebt, zodat je de vergelijking zo accuraat mogelijk in kunt vullen. Hiervoor dienen de volgende stappen te worden doorlopen:
  • Vul de postcode en het huisnummer van het bedrijf of bedrijfspand in. Gebruik hiervoor de postcode van het bedrijf zelf; het correspondentieadres kan voor conflicterende waarden zorgen. Selecteer vervolgens jouw huidige energieleverancier en geef aan dat het om een zakelijk adres gaat.
  • Vul het actuele zakelijke energieverbruik in en neem het energieverbruik van vorig jaar als uitgangspunt. Verwacht je meer energie te gaan verbruiken, zoals door de aanschaf van nieuwe apparatuur? Stel dan het verbruik naar boven bij, zodat de berekening nog accurater wordt.
  • Kies uit de actuele resultaten het zakelijke energie contract dat bij jouw organisatie of bedrijf past. Houd hierbij ook rekening met de looptijd van het nieuwe contract en de energiebronnen. Wanneer jouw bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt, is het logischerwijs beter om op groene zakelijke stroom over te stappen. Vul tot slot het aanvraagformulier in en de rest van het zakelijk overstappen wordt voor je geregeld!
Zo zie je maar: zakelijke energie aanvragen is zeer simpel, ook voor het MKB!

Grootzakelijk energie vergelijken

Na onze successen voor MKB energie vergelijken, bieden wij nu ook grootzakelijk energie vergelijken! Verbruik jij met jouw organisatie dan ook meer dan 170.000 kubieke meter gas en meer dan 100.000 kWh energie? Dan moet grootzakelijk energie vergelijken jouw nummer één prioriteit zijn! Test onze geüpdatete energievergelijker dan ook direct en zie zelf hoeveel u kunt besparen met uw organisatie!

Wat is zakelijk energie vergelijken?

Met zakelijk energie vergelijken wordt er een energievergelijking gemaakt van talloze energiezakelijke tarieven, afkomstig van diverse energieleveranciers. Hierdoor kun je op overzichtelijke wijze de beste deal voor goedkope, zakelijke stroom en gas vinden. Je kunt zelf op zoek gaan naar de voor jou meest gunsitge, zakelijke energietarieven, maar als je de voor jou goedkoopste leverancier met de laagste zakelijke kosten in kaart wilt brengen, doe je er goed aan om onze 100% onafhankelijke energievergelijker te gebruiken. Niet alleen worden namelijk alle prijzen van aanbieders op een rijtje gezet, ook krijg je alle actuele aanbiedingen voor de zakelijke markt te zien! Dit geldt ook voor bovengenoemde grootzakelijke energieverbruikers!

Waarom zakelijke energie vergelijken?

Eigenlijk zou iedere ondernemer regelmatig zakelijke energie aanbieders moeten vergelijken. Hierdoor voorkom je namelijk dat je teveel betaalt voor de gas, water en licht van jouw bedrijf. Bij veel ondernemers komt het voor dat zakelijke energie een ondergeschoven kindje is. Enkele jaren geleden is er waarschijnlijk een toenmalig voordelig contract afgesloten, welke steeds stilzwijgend verlengd is. Wanneer je echter het actuele aanbod op de zakelijke markt op basis van jouw huidige verbruik vergelijkt, kom je er al snel achter dat je op dit moment veel te veel betaalt. Voor huishoudens ligt de besparing vaak op enkele honderden euro’s. Het verbruik van zakelijke energie ligt daarentegen een stuk hoger, waardoor ook jouw maandelijkse besparing nog veel hoger uit kan vallen!

Hoe werkt het vergelijken van zakelijke energie?

Wanneer je daadwerkelijk zakelijke energie vergelijken wilt doen, is dit in enkele simpele stappen te regelen. Wanneer je bovengenoemde stappen volgt, heb je namelijk in een oogwenk een actueel overzicht van de voor jouw organisatie meest passende en goedkope opties. Wil je toch liever grootzakelijk overstappen van energie? In dit geval wordt er contact met je opgenomen en krijg je een advies op maat! Begin daarom direct en vergelijk energie zakelijk!

Waarom Zelfenergievergelijken.nl

Laagste prijs

Ergens anders goedkoper? Betalen wij jou het verschil terug.

Alles in 1

Alle aanbiedingen en energieleveranciers onder één dak.

Gemak

Een overzichtelijke website met alléén energieaanbiedingen!

Verstandig

Met alle touwtjes in handen maak jij een verstandige keus.

Wie gingen je voor?

zakelijk energie vergelijken

“Heel overzichtelijk en bovenal makkelijk in gebruik.”

– A. de Bruyn, Enschede

Bekijk besparing
energie zakelijk vergelijken

“Ik ben een echte betweter dus jullie website sprak mij erg aan en het beviel ook goed.”

– S. Houtenbos, Almere

Bekijk besparing

Heb je nog vragen over zakelijk overstappen?

We hebben hier alvast wat antwoorden op een rijtje gezet.
Is je interesse gewekt over zakelijk overstappen van energieleverancier? Zakelijke energie vergelijken kost niets en is vrijblijvend. Of je ook direct kunt overstappen van energiemaatschappij, hangt af van je huidige energiecontract. Ben je al jaren bij dezelfde zakelijke energieleverancier en heb je nooit je contract verlengd? Dan heb je waarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. In dat geval kun je elk moment zakelijk energie vergelijken én overstappen! Heb je een energiecontract lopen voor bepaalde tijd (met einddatum)? Lees dan eerst even verder voordat je de vergelijker in gaat.
Wil je opnieuw van zakelijke energieleverancier veranderen, maar heb je nog een energiecontract lopen voor bepaalde tijd (langer dan 3 maanden resterend)? Voorkom dan dat je te vroeg overstapt en contractbreuk pleegt. Dan kun je een boete krijgen bij het zakelijk overstappen van energieleverancier, of je loopt de welkomstpremie van het energiecontract mis.
Als jouw energiecontract afloopt en je onderneemt geen actie, gaat het contract over in een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor energie. Zakelijk overstappen is dan weer per direct mogelijk.
Wil je dat je huidige energiecontract mooi aansluit op een nieuwe energie-aanbieding? In de energievergelijker zie je vanaf wanneer je naar een bepaalde leverancier kunt overstappen. In de productinformatie lees je bijvoorbeeld dat je pas binnen 2 maanden voor de einddatum naar de betreffende leverancier kunt overstappen. Houd je je hieraan, dan gaat het nieuwe energiecontract pas in als je huidige contract afloopt. De nieuwe leverancier respecteert dan je huidige energiecontract. Zo wordt de boete bij overstappen van energieleverancier voorkomen.

Bellen

Misschien wil je telefonisch iemand te woord staan. 020 531 76 74

Contactformulier

Zakelijke energie

Hoe kan ik je helpen?

Doorbreek de jaren van te veel betalen!

Een overstap kan je tot ruim 300 euro besparing per jaar opleveren. Bron: ACM, november 2016.

Ik maak de stap

Echt onafhankelijk

Vergelijk alle energieleveranciers

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij regelen alles

Nergens goedkoper

100% laagste prijsgarantie